Over Slagerij Hamans

Op 29 november 1977 zijn Jan en Marianne Hamans een slagerij aan de Hogekampweg 18 te Venlo gestart. Het is in 42 jaar uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf.

Vleespakketten

In één keer boodschappen voor langere tijd en toch een heerlijk en eerlijk stukje vlees elke dag op uw bord? Dat kan met onze vleespakketten!

Specialiteiten

Onze specialiteiten zijn onder andere: wild, maaltijden, gourmetfeest, paté, grill, vleeswaren en buitenlandse vleeswaren. 

Buffet & Gourmet

Gaat u gourmetten, fonduen of bent u op zoek naar een heerlijk buffet? Bekijk dan ons aanbod in buffetten, gourmet en fondue.

Over ons

Slagerij Hamans
in Venlo

Vanaf 1 april 2012 hebben Jan en Marianne hun zaak overgedragen aan de zonen Mark en Luc. Zij zullen u, samen met het hele team, in de verdere toekomst de kwaliteit, service en kennis van (h)eerlijke producten aanbieden.

Dit team staat voor dagverse producten, persoonlijke service en een zeer gevarieerd aanbod van producten

Ons bedrijf is volambachtelijk waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Ruim 70 soorten vleeswaren en worst worden in onze eigen keuken met de meeste zorg bereid. Dit allemaal op traditionele wijze dat garant staat voor uitstekende kwaliteit en een heerlijke smaak. Specialiteiten, soepen, kant en klaar-maaltijden, snacks, salades, sauzen en patés worden eveneens zelf geproduceerd.

 

Bewuste keus

Scharrelvlees

Wij verkopen alleen scharrelvlees. Scharrelvlees is lekker. Je weet dat het afkomstig is van dieren die het goed hebben gehad. Ze hebben alle ruimte, meer licht en meer rust. Zo geniet je meer van je vlees. Maak daarom net als wij ook deze bewuste keuze.

7 dagen per week

Barbecues & Buffetten

Sinds een aantal jaren verzorgen wij complete barbecues en velerlei soorten buffetten. Wij leveren buffetten en barbecues op de door u gewenste tijd, 7 dagen per week. Dat mag zeker uniek genoemd worden. Ook spelen wij in op allergieën, zoals glutenallergie. Vraagt u eens naar onze mogelijkheden.

Tevreden gasten

Uitzonderlijke sfeer

De sfeer in onze slagerij is uitzonderlijk goed. We proberen de meeste klanten, of beter onze gasten, zoveel mogelijk bij naam te noemen. Dat is de kracht van onze zaak; de warme uitstraling, de heerlijke producten en vriendelijkheid naar onze klanten toe. Wij werken keihard, maar met veel plezier. De klant gaat bij ons lachend de zaak uit om weer tevreden terug te komen.

Op deze site willen we zoveel mogelijk van ons bedrijf laten zien en aarzel niet om eens een barbecue of buffet bij ons te proberen of kom eens een kijkje nemen in onze slagerij. Hier proeft u meteen de sfeer en wordt u als gast geholpen. Veel kijk- en leesplezier en we hopen u eens in onze winkel of op een andere gelegenheid te mogen ontmoeten.

Heeft u nog vragen?

Recensies

Wat onze klanten vinden

“Kwaliteit!”

“Klantvriendelijk personeel en de beste kwaliteit!!!.

Twan Hendrix

“Een 10 waard!”

“Het beste vlees met de beste kwaliteit. Heerlijk en een 10 waard. en zo vriendelijk behulpzaam.  “

Lisette Steijvers

“Alles glutenvrij”

“We hebben daar nog altijd erg lekker vlees gehaald. Verder is het bijzonder handig dat al hun producten glutenvrij zijn! Een aanrader”

Willbert Alberts

“Superieure kwaliteit”

“De beste slager in Venlo. Het is niet goedkoop, maar de kwaliteit is superieur.

Alberto Lázaro

Slagerij Hamans

Hogekampweg 18
5913 TS Venlo
077-3513839
06-12901491
info@slagerijhamans.nl

Openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 13.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 08.00 - 16.00
Zondag Gesloten