Buitelandse vleeswaren
Uit het Spaanse dorpje Trevélez, gelegen in het bergachtige gebied van de Sierra Nevada. De Trevélez ham heeft een zeer exclusieve smaak en is van een ongeëvenaarde topkwaliteit, vanwege de invloed vande bergen en de natuurlijke bereiding van de ham. Alleen ham, zeezout, tijd en vakmanschap zorgen bij Antonio Álvarez voor het eindproduct. Hier komt geen enkel e-nummer of kunstmatige toevoeging aan te pas.

Vleespakketten
In één keer boodschappen voor langere tijd en toch een heerlijk en eerlijk stukje vlees elke dag op uw bord? Dat kan met onze vleespakketten!

Specialiteiten
Onze specialiteiten zijn onder andere: wild, maaltijden, gourmetfeest, paté, grill, vleeswaren en buitenlandse vleeswaren.

Buffet & Gourmet
Gaat u gourmetten, fonduen of bent u op zoek naar een heerlijk buffet? Bekijk dan ons aanbod in buffetten, gourmet en fondue.
Treveléz
De Trevélez ham van Antonio Álvarez
Uit het Spaanse dorpje Trevélez, gelegen in het bergachtige gebied van de Sierra Nevada. De Trevélez ham heeft een zeer exclusieve smaak en is van een ongeëvenaarde topkwaliteit, vanwege de invloed vande bergen en de natuurlijke bereiding van de ham. Alleen ham, zeezout, tijd en vakmanschap zorgen bij Antonio Álvarez voor het eindproduct. Hier komt geen enkel e-nummer of kunstmatige toevoeging aan te pas.



Trevélez
Treveléz ham
Trevélez ham Paleta
Bijzondere rauwe ham, gemaakt van het schouder zonder been. Al jaren zeer geliefd onder Spanjaarden! Minimaal 20 maanden gedroogd in het bijzondere bergklimaat van Trevélez.
Pancetta
Een traditionele buik van zware Italiaanse varkens. Ontzwoerd en gezouten en vervolgens opgerold en handgeknoopt. Kort gerijpt. Heeft een zachte structuur en licht pittige smaak. Dun gesneden het lekkerst. Ook warm erg smaakvol.
Negroni
Specialiteiten van Negroni
Rauwe ham specialiteiten
Prosciutto, oftewel ‘Italiaanse droge hammen’. De prosciutto van Negroni kennen een unieke smaak en geur. Dit is te danken aan de speciale selectie van het vlees, het zouten en de droging van ten minste 12 maanden. Alle Negroni prosciutto hebben het D.O.P. kenmerk, wat betekent dat het een officieel gecontroleerd (streek)product is.
Snijadvies: Verwijder het zwoerd telkens tot het punt waar de ham gesneden wordt. Snijd de plakken zo dun als een vel papier.

Parmaham
Afkomstig uit de streek Parma. Gemaakt van Italiaanse varkens die gemiddeld iets smaller zijn. Ten minste 12 maanden gerijpt voor een zachte structuur en delicate smaak.
San Danielle
Gemaakt van uitsluitend zware Italiaanse varkenspoten. Ten minste 13 maanden gerijpt in San Daniele del Friuli. Heeft een dunne speklaag en is fijn dooraderd. Zacht zoet van smaak
Parmaham Addobbo
Officiële Parmaham die afkomstig is uit de streek Parma en 12 maanden is gerijpt. Deze Prosciutto is opgebonden in een smaller en handzaam model voor extra snijgemak.
San Daniele Addobbo
Officiële San Daniele ham die 13 maanden gerijpt is in San Daniele. Deze Prosciutto is opgebonden in een smaller en handzaam model voor extra snijgemak.
Parmaham Pelatello
Officiële Parmaham die afkomstig is uit de streek Parma en 12 maanden is gerijpt. Deze prosciutto is ontzwoerd en ontvet en daardoor direct snijdbaar met minimaal snijverlies.
San Daniele Pelatello
Officiële San Daniele ham die 13 maanden gerijpt is in San Daniele. Deze prosciutto is ontzwoerd en ontvet en daardoor direct snijdbaar met minimaal snijverlies.
Over ons
Gekookte specialiteiten
Een onderdeel van de ware Italiaanse kooktraditie zijn de gekookte specialiteiten. Negroni gebruikt enkel ingrediënten van superieure kwaliteit en natuurlijke ingrediënten om de smaak te verbeteren.
Gebruik advies: Ideale ingrediënten in hartige gerechten, zowel warm als koud. Gegarandeerd zacht van structuur en geeft een heerlijke smaak en aroma aan vele gerechten.
Een Italiaanse boterhamworst, gemaakt van Italiaans varkensvlees, stukjes spek en kruiden.
Heeft u nog vragen?

Slagerij Hamans
Hogekampweg 18
5913 TS Venlo
077-3513839
06-12901491
info@slagerijhamans.nl
Openingstijden
Maandag | 08.00 - 18.00 |
Dinsdag | 08.00 - 13.00 |
Woensdag | 08.00 - 18.00 |
Donderdag | 08.00 - 18.00 |
Vrijdag | 08.00 - 18.00 |
Zaterdag | 08.00 - 16.00 |
Zondag | Gesloten |
