Blonde d'Aquitaine

De hoogste kwaliteit rundvlees!

Vleespakketten

In één keer boodschappen voor langere tijd en toch een heerlijk en eerlijk stukje vlees elke dag op uw bord? Dat kan met onze vleespakketten!

Specialiteiten

Onze specialiteiten zijn onder andere: wild, maaltijden, gourmetfeest, paté, grill, vleeswaren en buitenlandse vleeswaren. 

Buffet & Gourmet

Gaat u gourmetten, fonduen of bent u op zoek naar een heerlijk buffet? Bekijk dan ons aanbod in buffetten, gourmet en fondue.

Blonde d’Aquitaine

Blonde d’Aquitaine vlees is rundvlees van de hoogste kwaliteit. En dat heeft zo zijn redenen: de kalveren van de Blonde d’Aquitaine worden op dier- én milieuvriendelijke wijze grootgebracht en krijgen zorgvuldig samengestelde voeding. Het vleesras Blonde d’Aquitaine komt oorspronkelijk uit Frankrijk.

Zoals de naam al doet vermoeden vindt het ras zijn oorsprong in de zuidwest Franse regio Aquitanië. Tot 1920 waren er drie onderrassen in Aquitainië en omgeving namelijk de Garonnaise rondom de river de Garonne tussen Agen en Bordeaux, de Quercy en de Blonde van de Pyreneeën aan de voet van de westelijke Pyreneeën. Door deze rassen te combineren en te kruisen met enkele andere rassen, zoals de Limousin (rund) en Charolais (rund), ontstond een vleesras dat unieke eigenschappen wist te combineren.

Het gaat goed met de Blondes. Nationaal en internationaal staan de runderen volop in de belangstelling. En dat terwijl het een relatief jong ras is, dat het op moet nemen tegen andere, veel grotere vleesrassen. Dan moet dit ras wel iets bijzonders hebben, en dat is ook zo. Het vlees is van de hoogste kwaliteit; mals, fijndradig en smaakvol, en de dieren vervetten minder snel.

Vleeshandel Willems uit Druten zoekt de beste uit voor ons en zo kunnen we altijd een constante kwaliteit leveren aan onze consument.

Heeft u nog vragen?

Slagerij Hamans

Hogekampweg 18
5913 TS Venlo
077-3513839
06-12901491
info@slagerijhamans.nl

Openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 13.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 08.00 - 16.00
Zondag Gesloten