Skip links
Inhoud

Buitenlandse vleeswaren

De interesse in Nederland voor authentieke vleeswaren uit Italie, Spanje en de rest van Europa is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Iedere week ontvangen wij uit diverse landen van Europa vleeswaren specialiteiten van diverse gerenommeerde producenten. Op deze manier maakt u een internationaal feest van u lunch of ontbijt.

Neem eens een kijkje in onze diversiteit aan buitenlandse vleeswaren

Antonio Alvarez assortiment

 

De Trevélez ham van Antonio Álvarez

Uit het Spaanse dorpje Trevélez, gelegen in het bergachtige gebied van de Sierra Nevada. De Trevélez ham heeft een zeer exclusieve smaak en is van een ongeëvenaarde topkwaliteit, vanwege de invloed vande bergen en de natuurlijke bereiding van de ham. Alleen ham, zeezout,  tijd en vakmanschap zorgen bij Antonio Álvarez voor het eindproduct. Hier komt geen enkel e-nummer of kunstmatige toevoeging aan te pas. 

Treveléz ham

 

Een bijzondere rauwe ham zonder been, welke minimaal 20 maanden gedroogd is in het Spaanse Trevélez. De rijpingsperiode van 20 maanden is echt het minimum. Als Sergio Álvarez en zijn medewerkers vinden dat een ham nog niet klaar is, wordt er gerust meer tijd genomen.

 

Trevélez ham Paleta

Bijzondere rauwe ham, gemaakt van het schouder zonder been. Al jaren zeer geliefd onder Spanjaarden! Minimaal 20 maanden gedroogd in het bijzondere bergklimaat van Trevélez.

 

Negroni

Rauwe ham specialiteiten

Prosciutto, oftewel ‘Italiaanse droge hammen’. De prosciutto van Negroni kennen een unieke smaak en geur. Dit is te danken aan de speciale selectie van het vlees, het zouten en de droging van ten minste 12 maanden. Alle Negroni prosciutto hebben het D.O.P. kenmerk, wat betekent dat het een officieel gecontroleerd (streek)product is.

Snijadvies: Verwijder het zwoerd telkens tot het punt waar de ham gesneden wordt. Snijd de plakken zo dun als een vel papier.

Parmaham
San Daniele

Afkomstig uit de streek Parma. Gemaakt van Italiaanse varkens die gemiddeld iets smaller zijn. Ten minste 12 maanden gerijpt voor een zachte structuur en  delicate smaak.

Gemaakt van uitsluitend zware Italiaanse varkenspoten. Ten minste 13 maanden gerijpt in San Daniele del Friuli. Heeft een dunne speklaag en is fijn dooraderd. Zacht zoet van smaak

Parmaham Addobbo
San Daniele Addobbo
Officiële Parmaham die afkomstig is uit de streek Parma en 12 maanden is gerijpt. Deze Prosciutto is opgebonden in een smaller en handzaam model voor extra snijgemak. Officiële San Daniele ham die 13 maanden gerijpt is in San Daniele. Deze Prosciutto is   opgebonden in een smaller en handzaam model voor extra snijgemak.

 

Parmaham Pelatello
San Daniele Pelatello
Officiële Parmaham die afkomstig is uit de streek Parma en 12 maanden is gerijpt. Deze prosciutto is ontzwoerd en ontvet en daardoor direct snijdbaar met minimaal snijverlies.

Officiële San Daniele ham die 13 maanden gerijpt is in San Daniele. Deze prosciutto is ontzwoerd en ontvet en daardoor direct snijdbaar met minimaal snijverlies.

 

 

Pancetta

Een traditionele buik van zware Italiaanse varkens. Ontzwoerd en gezouten en vervolgens opgerold en handgeknoopt. Kort gerijpt. Heeft een zachte structuur en licht pittige smaak. Dun gesneden het lekkerst. Ook warm erg smaakvol. 

 


 

Gekookte specialiteiten

Een onderdeel van de ware Italiaanse kooktraditie zijn de gekookte specialiteiten. Negroni gebruikt enkel ingrediënten van superieure kwaliteit en natuurlijke ingrediënten om de smaak te verbeteren. 

Gebruik advies: Ideale ingrediënten in hartige gerechten, zowel warm als koud. Gegarandeerd zacht van structuur en geeft een heerlijke smaak en aroma aan vele gerechten.

Een Italiaanse boterhamworst, gemaakt van Italiaans varkensvlees, stukjes spek en kruiden.                        

 

 






Snelkoppelingen